Pratite nas

Košarka

Partija iz snova: Marija za 22 minuta do tripl-dabla

foto: KSCG

Marija Baošić je za 22 minuta na parketu ispisala istoriju naše ženske košarke.

Toliko je trebalo košarkašici Podgorice na meču sa Nikšićem ostvari tripl-dabl.

Za tačno 21 minut i 48 sekundi ubacila je 24 poena, uz po 11 asistencija i ukradenih lopti, a sjajnom učinku dodala je i četiri skoka.

„Trener Petar Stojanović dao mi je punu slobodu u igri, radimo zaista dobro, a nekad bude samo žal što nema više utakmica, ali i to često trener nadomjesti tako što nam organizuje prijateljske mečeve. Mislim da u svakoj utakmici je normalno da se neki igrač istakne, ovog puta sam to bila ja, sljedeći će vjerovatno neko drugi, ali sigurno da veliki rad daje rezultat i da ćemo kao tim pokazati da imamo veliki potencijal“, skromno je rekla Marija, a prenosi Pobjeda.

Ekipa je lako izašla na kraj sa Nikšićankama, 117:63.

„Očekivano smo slavili u Nikšiću, a trener Petar Stojanović je svim igračicama raspodijelo minutažu, tako da smo držali ritam i bez problema došli do pobjede, možda i neočekivano toliko ubjedljive. Odigrale smo dobro, imale poseban motiv da nakon jedne partije u Juniorskoj ligi protiv Primorja, gdje je bilo dosta ocijalacija pokažemo pravo lice i to se pokazalo dobrim. Bile smo mnogo bolje i zasluženo stigle do trijumfa“, dodala je Marija Baošić.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama
 

Ovo morate vidjeti

Više u Košarka