Pratite nas

Rukomet

Marta: Jedva čekam meč sa Rumunkama, Đina: Sljedeća utakmica za nas je kao finale

FOTO EHF/kolektiffimages

Marta Batinović je svjesna da „lavice“ večeras nisu odigrale na svom nivou protiv Francuskinja, ali sa nestrpljenjem čeka meč sa Rumunijom.

Olimpijske šampionke bile su bolje od naših djevojaka i zasluženo pobijedile.

„Lavice“ izgubile od Francuske, ali ključeve polufinala drže u svojim rukama

„Mislim da smo odbranu odigrali dobro, ali smo mnogo griješili u napadu i dozvolili im mnogo kontri jedan na jedan. Tako se u napadu ne može igrati ni protiv mnogo slabijih ekipa. Svjesni smo grešaka, ali se sad okrećemo Rumuniji. Jedva čekamo taj meč, znamo koliko će nam značiti. I dalje je sve na nama. Poznajem odlično Rumunke, ali mislim da smo kvalitetnije i da ćemo pokazati pravo lice“, rekla je Marta za RTCG.

Na sličan način razmišlja i Đina Jauković.

„Odbrana je bila na zavidnom nivou, ali moramo više da se posvetimo napadu. Razbranili smo njihovu golmanku. Kaznile su sve naše greške. One su vrhunska ekipa koja je došla ovdje po zlato. Međutim, okrećemo se Rumuniji i želimo da se spremimo za tu utakmicu“, istakla je Đina i dodala:

„Ne bih da potcijenim Rumuniju. Za nas je taj meč kao finale, nema lakog protivnika. Igrale su protiv Španije do posljednjeg minuta i došle do pobjede. Sve kod njih kreće od Neagu i treba da se smirimo do tog meča“.

Crna Gora i Rumunija igraće u utorak od 18 sati.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama
 

Ovo morate vidjeti

Više u Rukomet