Pratite nas

Rukomet

Bojana pred polufinale: Želim da uživaju i igraju srcem, a šta god da bude – ponosna sam na njih

FOTO EHF/kolektiffimages

Ženska rukometna selekcija Crne Gore poslije dugo godina ima dvije šanse da osvoji medalju na koju čeka deceniju.

U polufinalu Evropskog prvenstva sastaje sa Danskom u petak od 17 i 45.

„Došli smo do svojih snova, poslije toliko godina igramo za medalju. Nije bilo jednostavno, bez obzira što smo dobijale mečeve u Morači, nošeni našom publikom. Dobili smo dobre reprezentacije, što su one pokazale u glavnoj rundi, gdje su nam rezultatima otvorile put ka završnici. Mi, s druge strane, u drugoj fazi nismo bile na nivou na kome bi trebalo da budemo. Ali, sve je iza nas sada, čeka nas najvažniji meč“, kazala je selektorka Bojana Popović.

Danska je u odlučujućem meču za prvo mjesto u grupi pobijedila sinoć Norvešku, poslije punih osam godina…

„To je velika selekcija, dugo je zajedno, sa odličnim trenerom, koji ih je vodio i u klubu. Čeka nas težak meč. Pokušaće da nas pretrče, a mi ćemo se osloniti na igračice koje su prošle dosta toga i zato smo ih odmorile protiv Holandije. Nadam se da će da izrže jak tempo“, istakla je Bojana Popović i poslala poruku:

„Što god da bude, ponosna sam na njih, ponosna sam i srećna što sam bila dio ove priče. Djevojke su dale su sve od sebe. Bilo je svega, bilo je i grešaka i dobrih momenata, nadam se da će takvih trenutaka biti više u polufinalu. Želim da uživaju, da opet daju sve što imaju i da igraju sa velikim srcem u rukometnom spektaklu za naš narod“.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama

Ovo morate vidjeti

Više u Rukomet