Pratite nas

Fudbal

Slađa je bila mirna i precizna kad je bilo najvažnije, a iskrena: Nismo pokazale sve što možemo, ali imamo karakter i veliku želju

Slađana Bulatović je bila hladna kao led u 94. minutu kada je namjestila loptu na bijelu tačku – precizan udarac u donji desni ugao, neodbranjiv i kapitenka je iz penala donijela veliki bod crnogorskoj fudbalskoj selekciji na gostovanju Grčkoj (2:2) u derbiju grupe C 3 kvalifikacija za EURO 2025.

“Srećna sam zbog gola i što sam pomogla ekipi, svaka čast djevojkama na smirenosti i hrabrosti, pokazale su karakter i veliku želju”, kazala je Slađana Bulatović.

Kada analizira meč, Slađa je iskrena:

“Nismo bile na nivou i nismo pokazale kvalitet koji posjedujemo, tako da ne mogu da kažem da sam zadovoljna igrom, ali bodom jesam naravno jer smo ostale na prvom mjestu u grupi”.

Crna Gora je počela sjajno, povela u 4. minutu golom Mise Kuč na dodavanje Jasne Đoković, ali su Grkinje brzo izjednačile, pa početkom drugog dijela i preokrenule.

Izgledalo je da će domaćin upisati pobjedu, ali je u posljednjim trenucima Grkinja Marku oborila Misu Kuč, a kapitenka realizovala penal.

“Počele smo dobro, dale gol rano, kasnije početničkim greškama napravile problem same sebi, ali smatram da smo na kraju nagrađene za borbenu i hrabru igru. To je fudbal, izvući ćemo lekcije iz ovog meča i potruditi se da ih ne bude već u narednoj utakmici protiv Andore”.

Crna Gora 4. juna gostuje u Andori.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama
 

Ovo morate vidjeti

Više u Fudbal