Pratite nas

Rukomet

Da smanjimo tehničke greške, Odenze je ekipa sa odličnom tranzicijom

foto: Dejan Starčević

Budućnost je bez bodova poslije dva kola Lige šampiona i uoči gostovanja favorizovanom Odenzeu.

Dvije različite utakmice odigrala je ekipa Bojane Popović, a pred meč u Danskoj analizirala ih je Tanja Ivanović.

“Dva različita izdanja, prva utakmica bila dobra. Na pravi način smo otvorili duel, odigrali dobro u prvom poluvremenu, ali je u nastavku došlo do konfuzije u napadu, Rumunke su se odvojile i uspjele da meč privedu kraju u svoju korist. U drugom meču je bila dosta slabija odbrana, imali smo veliki broj promašenih zicera, što ne bi smjelo da nam se događa. Brest je to znao da iskoristi, uz dosta naših isključenja. Uglavnom, to nas je skupo koštalo“, rekla je Tanja Ivanović.

Teško će biti i u Danskoj, gdje su „plave“ prošle sezone izgubile sa 15 razlike.

“Očekujemo jaku utakmicu, svi znamo kako Odenze igra. Krasi ih odlična igra u tranziciji, imaju odlične igrače, većinom su to igrači koji imaju dobre finte i jako teško ih je čuvati. Znamo šta nas čeka, spremamo se za Dankinje, ali uvijek gledamo da najviše pažnje posvetimo svojoj igri“.

Tanja se nada da će Budućnost unaprijediti igru.

“Moramo da smanjimo broj tehničkih grešaka na minimum. Moramo imati jaku i stabilna odbrana, uz čvrstu sredina, da ne mogu tako lako da nas prelaze… Dobru energiju iz odbrane onda možemo da prenesemo u napad i dođemo do lakih golova. Odneze je tim koji dosta trči, kod njih se u svakom momentu zna šta koji igrač radi, gdje napadaju, dobra im je tranzicija“, rekla je Tanja Ivanović.

Odenze i Budućnost sastaće se sjutra od 16 sati.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama
 

Ovo morate vidjeti

Više u Rukomet