Pratite nas

Rukomet

Kapisoda: Hvala Bojani, Suzana je vrijedna i ambiciozna, vjerujem da smo napravili pravi izbor

foto: Printscreen TV Vijesti

Predsjednik Rukometnog saveza Crne Gore Petar Kapisoda smatra da je donesena prava odluka angažovanjem Suzane Lazović kao nove selektorke „lavica“.

Nekadašnja reprezentativka potpisala je dvogodišnji ugovor sa nacionalnom federaciom.

“Moram da kažem da se pojavio veliki broj kandidata za selektorsku poziciju, a poslije određenog vremena sam ga sveo na nekoliko imena sa kojima sam obavio ozbiljne razgovore. Na kraju odlučio sam da moj da predlog Upravnom odboru bude Suzana i ne sumnjam uopšte da smo napravili pravi izbor”, rekao je Kapisoda.

O Suzani je govorio isključivo u superlativu.

“Radi se o osobi koja je vrijedna, ambiciozna i po mom mišljenju zna ovaj posao i ne sumnjam da će biti uspješna. Upravni odbor jednoglasno je prihvatio moj predlog da ona bude selektorka”, dodao je Kapisoda.

Prvi čovjek našeg rukometa nije zaboravio ni dosadašnju selektorku Bojanu Popović.

“Hvala Bojani i njenom stručnom štabu na saradnji i odnosu tokom prethodne tri godine koje su krunisane bronzanom medaljom sa posljednjeg Evropskog prvenstva”, zaključio je Petar Kapisoda.

Naše „lavice“ ove sedmice treniraju u Podgorici sa novom selektorkom, što će biti početak priprema za Evropsko prvenstvo koje će startovati 28. novembra.

Crna Gora će u grupnoj fazi igrati sa Srbijom, Rumunijom i Češkom, a dvije prvoplasirane selekcije nastaviće takmičenje u Glavnoj rundi.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama
 

Ovo morate vidjeti

Više u Rukomet