Pratite nas

Miks

Sportfem i Sekretarijat za sport nastavljaju tradiciju: Konferencija „Sport i drugog – vol. 4“

Sekretarijat za sport Glavnog grada i prvi i jedini specijalizovani portal posvećen ženskom sportu www.sportfem.me, organizovaće četvrtu godinu zaredom konferencije „Sport iz drugog ugla – vol. 4“.

I ove godine obezbijedili smo sjajne sagovornike, koji će učestvovati na dva penala.

Prva tema biće Olimpijski ciklus, gdje ćemo prije svega govoriti gdje se nalazi naš sport između Igara u Parizu održanih nedavno i u susret Igrama u Los Anđelesu 2028. godine.

Na ovu temu govoriće osvajačica srebrne olimpijskih medalje iz Londona 2012. naša legendarna rukometašica, a trenutno sportska direktorica COK-a Katarina Bulatović, najbolja crnogorska košarkašica svih vremena koja sada obavlja posao predsjednice KSCG Jelena Dubljević, dok će specijalni gost biti Dragan Jović, proslavljeni tekvondo trener, čovjek koji je stvorio olimpijske šampionke i osvajačice medalja sa najvećih takmičenja, Milicu Mandić i Tijanu Bogdanović, između ostalih.

Druga tema konferencije biće Ishrana i zdravlje sportista.

Svoja iskustva podijeliće nutricionistkinja i karatistkinja Sara Jovanović, naša džudo reprezentativka i učesnica brojnih velikih takmičenja Jovana Peković, personalni trener Vladimir Popović, kao i njegov kolega iz Hrvatske, koji je radio sa mnogim sportistima (Miloš Raonić, Borna Ćorić..), Marino Bašić.

Ukoliko ste zainteresovani da prisustvujete konferenciji, javite nam se porukom na Instagram profilu Sportfema ili na mejl [email protected] jer je broj mjesta ograničen.

Konferencija će se održati u ponedjeljak 30. septembra od 10.30 u KIC-u Budo Tomović.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama
 

Ovo morate vidjeti

Više u Miks