Pratite nas

Rukomet

Agresivnost u odbrani, recept za Odenze

Agresivnost bi mogla biti ključna za rukometašice Budućnosti u duelu protiv Odenzea.

Andrijana Popović ističe da je skandinavska ekipa odlična, ali da je „plavi“ tim spreman da iskoristi svaku šansu i pruži jak otpor.

Odenze je u dosadašnjem toku takmičenja slavio u osam duela.

“Odenze je odlična ekipa sa odličnim bekovima različitih profila, tako da će nam to negdje biti u najvećem fokusu. Nakon osvojenih bodova sada je bolja energija. Tu smo da pružimo otpor, odradimo sve ono što je do nas i da ispravimo svaku grešku koju smo imali u prvom duelu protiv njih. Sigurno nam neće biti lako, ali prosto moramo da imamo bolji fokus u napadu, da budemo odlučnije i da svaku šansu iskoristimo. Pred nama je novi izazov i vjerujem da smo spremne“, kazala je Popović i dodala:

„Ako počnemo dobrom odbranom i spriječimo neke lake golove sigurno će nam biti lakše u napadu. Treba od prvog minuta da pokažemo agresivnost, koju skandinavske ekipe i ne vole, i zagrizemo, budemo kao jedno, igramo jedna za drugu”.

Pobjede protiv Savehofa su pokazatelj da Podgoričanke mogu da pariraju ekipama iz Skandinavije.

Problem su zdravstveni problemi, pa je rad na treninzima bio otežan.

„Trudimo se, borimo se i analiziramo i mislim da znamo na što treba da obratimo pažnju. Nisu to neka prevelika imena, koliko je u pitanju dobar tim i veliko zajedništvo. Ako mi više od njih budemo tim mislim da možemo pružiti dobar otpor. Gostujuća pobjeda nad Savehofom u prošlom kolu nam je jako značila, posebno mladim igračicama. Podigle smo se i pokazale što znamo”, istakla je Nađa Kadović.

Meč Lige šampiona igra se u subotu.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama

Ovo morate vidjeti

Više u Rukomet