fbpx
Pratite nas

Odbojka

Bronza za crnogorske odbojkašice u Beogradu

Crnogorske odbojkašice osvojile su bronzu na Svjetskom prvenstvu u školskim sportskim disciplinama, koje je održano u Beogradu.

Treće mjesto na ovom takmičenju pripalo je ekipi odbojkašica iz Osnovne škole „Jugoslavija“ iz Bara.

„Veoma sam zadovoljan nastupom naših takmičara, ne samo zbog osvojene medalje odbojkašica već i zato što smo uspješno predstavili svoju državu. Imali smo svoj štand, koji je bio veoma posjećen i na kojem smo podijelili flajere i propagandni materijal koji nam je dostavila Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, tako da smo promovisali našu zemlju kao atraktivnu turističku destinaciju. Uz to, na manifestaciji „Noć nacija“ smo otpjevali himnu uz poskočicu, što je izazvalo ovacije u parku ispod Kalemegdana, gdje je svako veče bio organizovan kulturno-zabavni program. I na ovom skupu se potvrdilo da je sport više od takmičenja, da on spaja i ujedinjuje, pa je iz Beograda, pored sportskih uspjeha, poslata snažna poruka prijateljstva“, rekao je predsjednik Crnogorskog školskog sportskog saveza prof. Budimir Vukićević, a prenosi Pobjeda.

Pored odbojkašica našu zemlju u Beogradu su predstavljale košarkašice iz OŠ „Dašo Pavičić“ iz Herceg Novog, kao i šahistkinja Milena Mosurović iz OŠ „Štampar Makarije“ iz Podgorice.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama

Ovo morate vidjeti

Više u Odbojka