fbpx
Pratite nas

Miks

Društvene mreže popravile su imidž sporta

Zanimljivo predavanje tokom konferencije „Sport iz drugog ugla“ održala je marketing menadžerka Milica Šuković na temu „Uloga medija u sportu“, tokom koje se posebno osvrnula na uticaj društvenih mreža.

Najbolji svjetski sportisti predvođeni Kristijanom Ronaldom, Leom Mesijem i Lebronom Džejmsom su osobe sa najvećim brojem pratilaca na Instagramu.

„Nadam se da su svi imali priliku da ponešto nauče i da im pomognemo sa ovim što smo im prezentovali. Današnje tehnologije su toliko napredovale da su moderni mediji postali dio života i samim tim su uticali i na sport. Jedna generalna preporuka za sve sportske klubove i asosijacije da moraju da prate svjetske trendove i da u svakodnevnoj komunikaciji moraju da budu okrenuti polovini Crne Gore, koja se nalazi na društvenim mrežama“, istakla je Milica.

Pravilnim korišćenjem društvenih mreža, sport još više dobija na značaju.

„Društvene mreže su definitivno doprinijele popularnosti sporta. One su poboljšale imidž sporta i sportista i to je nešto što doprinosi i razvoju sporta jer su one samo još jedan od kanala komunikacije koju usmjerava pažnju na sport i daje mu na značaju“, dodala je Milica Šuković.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama

Ovo morate vidjeti

Više u Miks