fbpx
Pratite nas

Intervju

Emiliju je mama upisala na balet i ispunila snove – sada uživa sa drugarima i učiteljicom Sedom

Emilija Mišnić je šestogodišnja djevojčica, koja je za kratko vrijeme vježbajući balet pokazala veliki potencijal.

Prvobitno su roditelji željeli da je upišu na gimnastiku, ali su saznali da u Podgorici postoji baletska škola.

„Volim da idem na balet. Na televiziji sam sa mamom gledala balerine i rekla joj da hoću da me upiše na balet. Mama je rekla „da“ i danas sam srećna jer mogu da se bavim baletom“, rekla nam je Emilija, koja je već nakon nekoliko časova prebačena u napredniju grupu sa djecom koja su duže vrijeme trenirala jer su učitelji baleta prepoznali njen talenat.

Balet je veoma koristan za pravilan rast i razvoj tijela, a Emilija ga sa zadovoljstvom trenira. U nekim stvarima posebno uživa.

„Najviše volim da radim špagu i koreografije. Zbog toga uvijek sa osmijehom dolazim na časove. Volim da radim sve što od nas traže učitelji jer želim da naučim sve tajne baleta“.

Vjeruje da će se još dugo baviti baletom i da će jednog dana moći da se pohvali nagradama.

„Nisam još učestvovala ni na jednom takmičenju. Međutim, planiram da dugo treniram balet. Nadam se da ću osvajati nagrade i medalje u budućnosti“.

Emilija ima odličnu komunikaciju sa učiteljicom baleta.

„Obožavam učiteljicu Sedu. Srećna sam kada sa njom vježbam balet. Ponekad je malo stroga, ali je baš volim i uživam u časovima sa njom“.

Na balet ide i zbog druženja sa djecom. Nekada je Emilija bila stidljivo dijete, a balet joj je omogućio i da prevaziđe sve barijere.

„Imam priliku da upoznajem drugare. To je još jedan razlog zbog kojeg odlazim na časove baleta“, kazala je Emilija i rekla da je balet prava stvar za djevojčice.

1 Komentar

1 Komentar

  1. Jasmina

    21 decembra, 2021 at 11:18 am

    Bravo Emilija! Samo naprijed!

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Reklama

Ovo morate vidjeti

Više u Intervju