fbpx
Pratite nas

Odbojka

Galeb zaključio savršenu sezonu

Galeb je savršenu sezonu završio dupom krunom.

Poslije 11 godina osvojile su Baranke titulu prvaka, a finala u Kupu i prvenstvu dobile su bez izgubljenog seta.

„Hvala devojkama na odličnoj sezoni. Kada imate u ekipi prije svega dobre ljude i vrhunske igračice, rezultat ne može biti drugačiji nego što je bio. Sve pohvale za rad, požrtvovanje i pristup tokom čitave sezone. Zahvalio bih se, takođe, i upravi na izvanrednim uslovima koje su obezbijedili, ne bismo se zastiđeli ni pred nekim italijanskim klubom. Mi smo uzvratili duplom krunom, jako sam srećan zbog toga. Zaista je čast biti dio svega ovoga“, poručio je za Pobjedu trener Petar Koković.

Galeb je bio prvi i u ligaškom dijelu prvenstva, gdje je izgubio svega dva meča u 18 kola, od Akademije (3:0) i Luke Bar (3:2).

Galeb je poravnao račune sa Lukom Bar kada su finalne serije plej-ofa u pitanju – oba barska tima sad imaju po tri pobjede.

Galeb je dobio prva dva međusobna finala, 2010. i 2011. godine, oba puta sa po 3-1 u pobjedama. Luka Bar se revanširala gradskom rivalu u finalu 2017. i 2018. godine, kada su ,,sirene“ slavile sa po 3:0 u pobjedama, a prošle sezone je bilo 3-2 u pobjedama za Luku Bar. Najzad, Galeb je bio bolji u ovogodišnjoj finalnoj seriji sa 3-0 u pobjedama.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Reklama

Ovo morate vidjeti

Više u Odbojka