Pratite nas

Odbojka

Greške i grč odveli u poraz od Austrije

foto: FIVB

Selektor naših odbojkašica Milorad Krunić ističe da je veliki broj grešaka koštao Crnu Goru poraza u polufinalu završnog turnira CEV Srebrne lige od Austrije.

Domaćin je slavio pred svojim navijačima u Gracu sa 3:1.

“Nažalost izgubili smo polufinale od domaćina. Šteta zbog velikog broja grešaka. U prvi set smo ušli pod utiscima samog finala i impresijama utakmice. Nismo uspjeli da se izborimo s tim. Poslije smo odigrali dva jako dobra seta. Šteta i zbog nekih lotpi u trećem setu koje su oni dobili na čisto iskustvo. U četvrtom setu, iskreno, nismo postojali na terenu, potpuno smo izgubili koncentraciju i fokus za igru. Nadam se da ćemo sjutra skupiti snage da odigramo sa ekipom Portugala kao u Herceg Novom. Nadam se, pod broj jedan, da ćemo moći to izdržati fizički, s obzirom na to da igramo sa malim brojem igračice i da ćemo uspjeti doći do medalje” kazao je selektor Krunić.

Na sličan način utakmicu je vidjela i Saška Đurović.

“Smatram da nismo dobro ušli u meč. Nismo bile maksimanlno skoncentrisane, igrale smo sa grčom i strahom. Na to su dodatno uticali atmosfera u sali i navijači Austrije. Nećemo da razmišljamo o ovome, nastavljamo dalje, već razmišljamo o utakmici protiv ekipe Portugala. Nadamo se da ćemo pružiti bolju partiju i trećem mjestu i medalju” kazala je srednja blokerka našeg tima.

Crna Gora i Portugal će za treće mjesto igrati danas od 17.35.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama
 

Ovo morate vidjeti

Više u Odbojka