fbpx
Pratite nas

Fudbal

Manifestacija Breznice i EU: “Otvoreni i zabavni fudbal za zdravo i inkluzivno društvo“

foto: FK Breznica Facebook

U okviru Evropske nedjelje sporta, Fudbalski klub Breznica bio je domaćin manifestacije “Otvoreni i zabavni fudbal za zdravo i inkluzivno društvo“.

„Djeca iz našeg grada učestvovala su u zabavnim sportskim aktivnostima i prijateljskim fudbalskim utakmicama. Cilj inicijative je da kroz sport podstaknemo djecu na aktivne i zdrave stilove života i uključivanje u rekreativne sportske aktivnosti, što će imati pozitivan uticaj na mentalnu, fizičku i socijalnu dobrobit djece i njihovih porodica“, ističu iz Breznice.

Manifestacija je održana pod pokroviteljstvom delegacije Evropske unije u Crnoj gori i EU Info Centra, u čije ime je sve učesnike pozdravio Saša Palibrk.

U ime FK Breznice pozdravio ih je trener i jedan od osnivača lluba Zoran Vuković, koji se pokroviteljima zahvalio na podršci i naglasio da su djeca naša budućnost te im moramo osigurati uslove za zdrav rast i razvoj.

Iz Breznice je naglašeno da su svi učesnici manifestacije dobili majice, a u narednom periodu se očekuje nastavak saradnje i podrška EU za inicijative najboljeg sportskog kolektiva Pljevalja.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama

Ovo morate vidjeti

Više u Fudbal