fbpx
Pratite nas

Odbojka

Manifestacija „Moja Podgorica“ okupila veliki broj djevojčica

foto: www.odbojka.me

Odbojkaški klub Budućnost volley je u sali Gimnazije „Slobodan Škerović“ organizovao veliki Novogodišnji turnir za svoje polaznike škole odbojke, u sklopu “Decembarskih dana sporta i rekreacije” Glavnog grada Podgorica pod sloganom „Moja Podgorica“.

“Ova manifestacija je poklon gradu Podgorici za svoj rođendan 19. Decembar, u saradnji sa Sekretarijatom za kulturu i sport, Glavnim gradom Podgorica, Odbojkaškim Savezom Crne Gore, Grawe osiguranjem i ostalim donatorima”, saopšteno je iz odbojkaškog kluba “Budućnost Volley”.

Manifestaciji su prisustvovali i Cvetko Pajković, predsjednik Odbojkaškog saveza Crne Gore i Ivan Bošković, generalni sekretar OSCG.

“Na turniru je učestovalo oko 250 polaznika škole odbojke našeg kluba, koji su se nadmetali u svojim starosnim kategorijama.

U ženskoj konkurenciji, pravo učešća je imalo 150 djevojčica, koje su se nadmetale u 3 uzrasne kategorije i to u sledećim ekipama: Medun, Union brige, Milenijum, Skaline, Njegoševa, Malo brdo, Sahat Kula, Hram, Cijevna, Sutjeska, Blok VI, Ul Slobode, Tološi, Ljubović, Štampar Makarije, Blok V i Gorica. Treneri koji predvodili ekipe su: Cimbaljević, Bogojević, Bošković, Šofranac, Radulović i Rašović. Svim učesnicima klub je obezbijedio novogodišnje paketiće, medalje i pehare za pobjedničke ekipe, koje je uručio naš specijalni gost manifestacije Deda Mraz”, navodi se u saopštenju OK “Budućnost Volley”.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama

Ovo morate vidjeti

Više u Odbojka