Pratite nas

Rukomet

„Ona je rukometni Mesi, trebalo bi da zarađuje dva miliona eura godišnje“

Foto EHF

Rukometni savez Rumunije planira da na kraju sezone organizuje gala-utakmicu na kojoj bi se od dresa nacionalnog tima zvanično oprostila Kristina Neagu, jedna od najboljih igračica svih vremena.

Neagu (35) je nakon Svjetskog prvenstva kazala da napušta reprezentaciju, a da nastavlja da igra za Bukurešt, u čijem je dresu prošlog vikenda prešla granicu od 1.100 golova u Ligi šampiona, čime se pridružila našoj Jovanki Radičević.

Velike uspjehe sjajne Kristine cijeni cijela Rumunija, pa i vjerovatno svjetski najpoznatiji rumunski sportista – čuveni fudbaler Georgi Hadži, slavni „Maradona sa Karpata“.

„Kristina Neagu je najbolja rukometašica svijeta, ona je rukometni Mesi. Pitaju se ljudi zašto zarađuje 300 ili 250 hiljada eura godišnje. Gospodo, čemu toliko zavisti i toliko zlobe? Ona bi trebalo da zarađuje dva miliona, pa i više. Ona je rukometni Mesi, najbolja na svijetu, koliko bi zaradila da je negdje drugdje? Nevjerovatno je koliko zavisti i koliko zlobe, a zapravo bi trebalo da ima pet sponzora, najveće kompanije u Rumuniji“, kazao je Hadži.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama

Ovo morate vidjeti

Više u Rukomet