fbpx
Pratite nas

Fudbal

Poruka selektora: Nadam se da će dobar rezultat privući makar 10 djevojčica da počnu da treniraju fudbal

foto: FSCG

Ponosan je selektor Mirko Marić bio poslije prijema u Kući fudbala, nakon fenomenalnog rezultata kadetkinja na turniru kvalifikacija za prvenstvo Evrope.

Smatra da su odličnim radom djevojčice zaslužile odličan rezultat.

„Prije svega želim da se zahvalim rukovodstvo Fudbalskog saveza na današnjem prijemu. Za nas je čast biti ovdje. Srećni smo i zadovoljni, mislim da smo zaslužili rezultate koje smo ostvarili u Albaniji. Oni su rezultat predanog rada, ali i obaveza da nastavimo u istom ritmu i budemo bolji. Siguran sam da će veliki broj djevojčica iz ove generacije dođi do A selekcije“, rekao je Marić.

Nada se da će dobar rezultat značiti i omasovljavanje ženskog fudbala u našoj zemlji.

„Nadam se da će ovi rezultati privući makar 10 djevojčica da sjutra počnu da treniraju fudbal. Negdje davno kada sam počeo da radim sa djevojkama sam rekao da samo rezultati mogu dovesti djevojčice na teren. Vjerujem da će neke nove djevojke krenuti stopama ove generacije i jednog dana zaigrati za A reprezentaciju.“

Vjeruje da ove djevojke mogu da odigraju dobro i u jačoj konkurenciji.

„Sada nas čekaju mnogo jače reprezentacije, ali ćemo probati da se što bolje spremimo. Daćemo maksimum, vidjećemo za šta će to biti dovoljno. Veliko hvala Fudbalskom savezu, djevojkama i stručnom štabu“, zaključio je Marić.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama

Ovo morate vidjeti

Više u Fudbal