fbpx
Pratite nas

Miks

Predstavnici Breznice na sastanku u Zagrebu: Dvojna karijera prioritet EU

FK Breznica nastavlja sa realizacijom Erasmus+ projekata.Tim povodom je u Zagrebu održan sastanak sa partnerima na projektu „Aurora Adriatic – e-učenje za sportske karijere”.

Na sastanku, kojem je domaćin bio Finswimming Team Komet iz Zagreba, uz FK Breznicu, učestvovali su i predstavnici veslačkog kluba Adriatiko Fano, iz Pezara Italija, plivačkog kluba Record Team iz Bolonje Italija, i ženskog fudbalskog kluba Tiverija Strumica, iz Sjeverne Makedonije.

„Cilj Projekta je kontinuirana i kvalitetna edukacija sportista, sportskih radnika i volontera što je osnova za izgradnju uspješne dvojne karijere i jedan od prioriteta EU politika u oblasti sporta. Na koordinatorskom sastanku dogovorena je dinamika realizacije aktivnosti, okvirni plan realizacije interaktivnih onlajn radionica, iz područja nutricionizma, sportske psihologije, administracije i odnosa sa javnošću, te sportskog edukativnog kampa koji će se održati naredne godine u Crnoj Gori u organizaciji FK Breznica. Zahvaljujemo se domaćinu na gostoprimstvu, i radujemo nastavku saradnje na realizaciji ovog važnog projekta za sve sportiste u regionu. Naime, sportisti i članovi ostalih klubova također će imati priliku ucestovati u planiranim edukacijama“, saopšteno je iz FK Breznica.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Reklama

Ovo morate vidjeti

Više u Miks