fbpx
Pratite nas

Miks

Sportfem slavi prvi rođendan: Godina posvećena našim sportskim heroinama

Sportfem slavi prvi rođendan i sa ponosom možemo da kažemo da smo uspjeli!

Za prvih 365 dana pokazali smo da u ženskom sportu ima dovoljno tema da se bavimo njima 24 sata dnevno, sedam dana u nedjelji.

Pokazuje to i statistika. Tokom prve godine objavljeno je 3400 tekstova.

Posebno smo ponosni na 100-njak intervjua, ali i na odnos sa našim sportistkinjama koje su prepoznale naš napor da im omogućimo medijski prostor.

Prepoznale su Sportfem kao svoj kutak i tako će biti i u budućnosti jer prije svega, postojimo zbog njih, naših sportskih heroina.

Finansijski nije lako, ali zato posebnu zahvalnost dugujemo partnerima: Fudbalskom savezu Crne Gore, Sekretarijatu za kulturu i sport Glavnog grada, Ministarstvu javne uprave, digitalnog društva i medija jer su prepoznali značaj jednog ovakvog projekta koji je teško komercijalizovati, ali ima nemjerljiv značaj za razvoj ženskog sporta.

Kroz nekoliko segmenata već smo pokrenuli brojne teme važne za popularizaciju ženskog sporta. „Put ka snovima“ vam donosi intervjue sa onima koje su uspjele, a „Sport i škola“ predstavlja one koje tek dolaze.

Tu su i one najmlađe koje su tek zakoračile u svijet sporta, a željeli smo da im pružimo prostor da se za njih čuje.

Hvala i vama dragi čitaoci za to što pratite naš rad, za podršku na društvenim mrežama i nadamo se da ćemo za godinu moći da se pohvalimo i video sadržajem, pošto nam je plan da i na taj način promovišemo naše sportske heroine.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Reklama

Ovo morate vidjeti

Više u Miks