fbpx
Pratite nas

Odbojka

Što je Kristijano Ronaldo u fudbalu, to je Kejla u odbojci: Najpopularnija odbojkašica na svijetu

Što je Kristijano Ronaldo po popularnosti na društvenim mrežama u svijetu fudbala i sporta uopšte, to je Kejla Alveš u svijetu odbojke.

Mlada, 22-godišnja Brazilka, najpopularnija je odbojkašica na svijetu i rekorderka po broju pratilaca na Instagramu – ima ih preko 2,2 miliona.

Ona je igračica kluba Osasko, ima klupsku titulu prvakinje Brazila, države Paulista, kao i Južne Amerike.

Kao uspješna sportistkinja i fizički atraktivna djevojka, Kejla Alveš je stekla veliku popularnost, ali je odlučila i da „eksperimentiše“ tako da je otvorila svoj profil na sajtu „Only fans“, na kome se, uz mjesečnu pretplatu, mogu naći i sadržaji eksplicitnog karaktera.

Kejla, međutim, tvrdi da na njenom profilu nema toga, ali i priznaje da zarađuje više od aktivnosti na internetu, nego od odbojke.

„Zarađujem 50 puta više od digitalnih platformi nego od odbojke. A najviše od „Only fans“, jer je mjesečna pretplata fiksna (16 eura)“, kaže Kejla za „O Globo“.

Međutim, ističe da profil nije otvorila da bi promovisala „neprimjeren sadržaj“.

„I to svako može da provjeri. Fotografije su profesionalne i predstavljaju mene. Nema golišavih slika, a kamoli pornografije“, kaže Kejla.

Sebe opisuje kao „profesionalnu sportistkinju“, ali kaže da je shvatila da mora da vodi računa i o drugim stvarima koji, takođe, čine njenu karijeru.

„Stvari van terena su postale veoma važne, tako da sam počela da obraćam malo više pažnje na paralelnu karijeru. Smatram da sam sportistkinja i sport je učinio da moj imidž raste na internetu“, ističe Kejla.

„Od malena sam govorila roditeljima da ću biti poznata u cijelom svetu. Nije u pitanju samo lijepo lice, ili odbojkaški talenat. Mislim da sam veoma harizmatičan u odnosu sa svojim navijačima, dajem im svu pažnju. I uvijek mi se to sviđalo – pojavljivanje, fotografisanje, rad na marketingu. Tako da mislim da je to i tajna cilja koji sam dostigla“.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Reklama

Ovo morate vidjeti

Više u Odbojka