fbpx
Pratite nas

Rukomet

Za istoriju rukometa: Majka i kćerka zajedno na terenu

Elcomercio.es/Printscreen

Meč španskog rukometnog prvenstva između La Kalsade i Morverdea ostaće zabilježen u istoriji ovog sporta – u istom timu su nastupile majka i kćerka.

Mariza Farija (38) je reprezentativka Paragvaja i jedna od najiskusnijih igračica u timu iz Hihona, a debi u prvom timu upisala je njena 16-godišnja kćerkaka Jeruti.

Ona je u 55. minutu stupila na parket, kada je već sve bilo riješeno, a upisala se u strijelce postigavši gol iz sedmerca.

„Bila sam jako sretna kada mi je Jeruti rekla da je pozvana da igra u prvom timu. Tokom utakmice nisam ni shvatila da je na zagrijavanju, a onda se pojavila na terenu. Nasmijala sam se kada sam je vidjela da igra. Istovremeno, suze su mi naišle na oči, ali morala sam da se suzdržim od emocija“, kazala je majka Mariza.

„Bila sam pomalo nervozna kada sam otišla na zagrijavanje, a istovremeno jako sretna. Kad mi je trenerica rekla da uđem, samo sam htjela da užvam u igri, ali priznajem da je bilo neobično biti tamo zajedno s majkom“, rekla je Jeruti, koja je na zvaničnom debiju u seniorskom rukometu pored gola upisala i asistenciju.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama

Ovo morate vidjeti

Više u Rukomet