Pratite nas

Fudbal

Crna Gora u Andori želi da potvrdi formu i dođe do novih bodova, Helena Božić: Za svaku pobjedu potrebno je da damo maksimum

Foto FSCG/Filip Roganović

Nakon velikog boda protiv Grčke u gostima (2:2), naše najbolje fudbalerke sjutra od 19 sati trebalo bi da imaju lakši posao u meču 4. kola grupe C 3 kvalifikacija za EURO 2025.

Gostuju Andori, selekciji koja je bez boda poslije tri runde, a koju je Crna Gora na domaćem terenu u aprilu pobijedila 6:1.

“Nijedan protivnik nije lak”, upozorila je Helena Božić, defanzivka moskovskog Dinama.

“Moramo da damo maksimum i samo tako možemo do pobjede. Vjerujem da će naš rival igrati malo defanzivnije, na nama je da budemo strpljive i čekamo svoje šanse”.

Kvalitet je potpuno na strani našeg tima, koji je protiv Grčke, favorita u grupi, pokazao još jedan kvalitet – da se ne predaje do kraja.

Nakon ranog vođstva, golom Armise Kuč, i preokreta Grkinja za 2:1, do boda su “crvene” došle pogotkom iz penala Slađane Bulatović u 3. minutu nadoknade.

“Bez obzira što nismo uzele tri boda, smatram da smo kvalitetnija ekipa od Grčke, što ćemo dokazati narednog mjeseca u Podgorici. Jednim dijelom karakter i želja presudili su u tom meču. Povele smo na startu utakmice, a stavile tačku u posjlednjim minutima. To je znak da se ne predajemo nikada”, naglasila je Božić.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama
 

Ovo morate vidjeti

Više u Fudbal