Pratite nas

Rukomet

Budućnost uzdignute glave, Bojana Popović: Srećna sam što su se djevojke borile 60 minuta za ovaj dres

FOTO ŽRK Budućnost

Rukometašice Budućnosti bile su blizu pobjede u Danskoj, pružile su žestok otpor Odenzeu, od koga su prošle sezone izgubile dva puta sa ukupno 31 golom razlike.

Sada su u 3. kolu Lige šampiona sezone 2024/25, stale na korak od iznenađenja – domaćin je slavio 31:29.

„Bio je ovo dobar meč za obje ekipe, srećna sam onim što smo i jedne i druge pokazale. Srećna sam što se moj tim borio do kraja. Imale smo težak period u prošlosti, ali su djevojke danas pokazale da mogu da igraju dobar rukomet i da se bore tokom cijelog meča. Srećna sam što sam vidjela takva njihova lica, da se bore za ovaj dres svih 60 minuta. Nastavićemo da treniramo, da gradimo nešto iznova i iznova. Nismo osvojile bod, ali smo veoma zadovoljne kako smo odigrale“, kazala je Bojana Popović.

Šveđanka Klara Monti Danijelson pohvalila je stav cijelog tima.

„Prethodna utakmica je bila veoma teška za nas, ali smo danas pokazale pravi stav, agresivnost i energiju. Ovako moramo da nastavimo, da na naredne utakmice prenesemo ovu energiju i osjećaj da smo natjerali ovakav tim da igra do kraja. Bile smo veoma blizu bodovima, bilo bi lijepo da smo ih osvojile. Pravile smo i neke greške, ali smo stalno držale glavu uzdignutom i to nam je veoma bitno“, kazala je Danijelson.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama
 

Ovo morate vidjeti

Više u Rukomet