Pratite nas

Rukomet

Dominacija Trebjese na turnirima u Nikšiću

U organizaciji RK Trebjesa Bemax a u okviru Septembarskih dana sporta održana su dva rukometna turnira koji su se igrala u dvije kategorije, a u obje konkurencije trijumfovala je domaća ekipa.

Ovogodišnje rukometno druženje okupilo je osam ekipa iz regiona a učestvovali su Lokomotiva iz Mostara,ŽRK Bekament BB iz Aranđelovca, ŽRK Prijepolje ,ŽRK Tivat, RK Zeta i domaćin turnira RK Trebjesa Bemax.

U kategoriji seniorki prvo mjesto Trebjesa je osvojila ispred Tivta, Zete i Prijepolja.

Pojedinačne nagrade pripale su igračicama iz crnogorskih klubova – najbolja igračica je Anđela Gezović iz Trebjese, dok je njena saigračica Aleksandra Kecojević najbolja golmanka. Najefikasnija na turniru bila je Nađa Micevski iz Zete.

U idealnom timu nalaze se još Anastasija Miranović (Zeta), Božidarka Delibašić (Tivat), Ksenija Nikčević (Trebjesa), Andrijana Ivanović (Tivat), Maja Ceklić iz RK Zeta najbolja je odbrambena igračica, dok je Anđela Kovačević iz Tivta, najbolja asistentkinja.

U revijalnom djelu turnira nastupile su mlađe pionirke RK Trebjesa Bemax i ŽRK Lokomotiva.

Kada su pionirke u pitanju, Nikšićanke su slavile ipsred Zete i Bekamenta.

Vasilisa Savić iz Trebjese najbolja je igračica, Sara Radičević iz Zete golmanka, Anastasija Knežević takođe iz Zete dala je najviše pogodaka.

Najbolje lijevo krilo je Nudžejma Alić(RK Lokomotiva ),najbolje desno krilo Nevena Škatarić (RK Zeta),najbolji lijevi bek Emilija Slavković (ŽRK Bekament),najbolji desni bek Anastasija Knežević (RK Zeta) ,najbolji srednji bek Mia Matijašević (RK Trebjesa Bemax ), najbolji pivot Anastasija Radulović (RK Trebjesa Bemax ), najbolji asistent Ana Preković (ŽRK Bekament ),najbolji odbrambeni igrač Anđela Lalatović (RK Trebjesa Bemax).

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama
 

Ovo morate vidjeti

Više u Rukomet