Pratite nas

Odbojka

Gradski derbi u Novom, u Topolici duel neporaženih timova

foto: CEV

EPCG Superliga za odbojkašice nastavlja se utakmicama 4. kola i to u Herceg Novom, Podgorici, Bijelom Polju i Baru.

U petak je na programu gradski derbi u sportskoj dvorani “Igalo”, gdje će se od 20 sati sastati Herceg Novi i Albatros. Branilac titule, ekipa Herceg Novog, nastavila je sa dominantnim partijama, bez izgubljenog seta i u ovoj sezoni. Sa druge strane, Albatros je doživio prvi poraz ove sezone od Luke Bar u 3. kolu.

Budućnost Volley, pod vođstvom trenera Luke Bogojevića, u subotu će u sali Medicinske škole u Podgorici od 18 sati dočekati Gimnazijalac.

Podgoričanke su nakon uvodnog poraza od Herceg Novog, ušle u pobjednički niz, zabilježile dvije maksimalne pobjede, protiv Akademije i Galeba, a ekipa iz Kotora je nakon dva uvodna poraza od Albatrosa i Budve, došla do svoje prve pobjede u prošlom kolu nad ekipom Akademije.

Istog dana, u 20 sati, Jedinstvo će u sportskom centru “Nikoljac” u Bijelom Polju ugostiti Akademiju. Ovo je duel timova koji još čekaju na prvu pobjedu, pa će biti prilika za osvajanje prvih bodova u sezoni.

Još jedan derbi očekuje nas u nedjelju, kada će se sastati dvije neporažene ekipe — Luka Bar i Budva. Luka Bar do sada nije izgubila nijedan set, dok je Budva ispustila samo dva seta u dosadašnjem dijelu takmičenja. Utakmica će se igrati u SC “Topolica” u Baru od 18 sati.

Na istom mjestu, od 20 sati, Galeb, koji još uvijek nije osvojio bodove ove sezone, ugostiće ekipu Morače. koja je slavila u prvom kolu, ali je zatim pretrpjela dva poreze od Herceg Novog i Luke Bar.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama
 

Ovo morate vidjeti

Više u Odbojka