Pratite nas

Fudbal

Fudbalerke čekaju Finsku i zovu navijače: Ove djevojke uvijek su igrale srcem za reprezentaciju

foto: FSCG

Naše fudbalerke dočekaće danas Finsku u uvodnoj utakmici prve runde baraža za Evropsko prvenstvo.

Izabranice Mirka Marića trenirale su prethodnih dana u Podgorici i spremne dočekuju duel sa ekipom sa sjevera Starog kontinenta.

Uloga favorita pripada gošćama, a iz našeg tabora najavljuju veliku borbu.

D“a damo maksimum u svakom segmentu, da budemo najbolji mogući u svim elementima fudbala, da budemo koncentrisani – ako to ispunimo, nadam se da hoćemo, ja ću kao selektor biti potpuno zadovoljan. A, ako u tom slučaju rezultat ne dođe, sportski je i normalno da čestitamo protivniku”, rekao je selektor Marić.

Nada se i podršci sa tribina stadiona pod Goricom.

“Ove djevojke su svaki meč odigrale srcem, svaki put su davale maksimum u tom momentu – bilo pet, ili 500 navijača. Bilo bi sjajno kada bi publika došla u većem broju, mnogo bi značilo – ali, kako god da bude, ove djevojke će ponovo ostaviti srce na terenu”, zaključio je Marić.

Zbog kartona u timu neće biti kapitenke Slađe Bulatović, a u napadu se uvijek najviše očekuje od Mise Kuč.

“Mi ćemo dati sve od sebe da se na najbolji način suprotstavimo Finkinjama i pokušati sve da ostvarimo dobar rezultat, pa i da pobijedimo”, kazala je Armisa Kuč.

Igre iz utakmica sa Sjevernom Irskom hrabre pred dvomeč sa Finkinjama.

“Vidjele smo tada da i u jačim utakmicama možemo da ostvarimo rezultat, da možemo i da odbranimo i da napadnemo, da izenadimo. I sada očekujem takav meč, vjerujem da ćemo još jednom pokazati da znamo da igramo fudbal. Mi smo već napravile uspjeh, na nama je sada da damo maksimum i da odigramo ozbiljnu utakmicu”, istakla je golgeterka turskog Fomgeta.

Utakmica na stadionu pod Goricom zakazana je za 16.30.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama
 

Ovo morate vidjeti

Više u Fudbal