Pratite nas

Fudbal

Fudbal je sport i za djevojčice, tek ćemo pokazati koliko možemo

foto: FSCG

Rezultatima na turniru u Albaniji, talentovane djevojčice pokazale su da je pred njima velika budućnost.

Uostalom, 14 golova u dvije utakmice pokazuju da se radi o sjajnoj generaciji fudbalerki.

„Naporno smo radile da postignemo ovakve rezultate. Ovo su naše prve kvalifikacije na kojima smo ostvarile veliki uspjeh. Naravno nećemo stati na ovome i daćemo sve od sebe da i u drugoj grupi ostvarimo dobre rezultate. Fudbal je za nas nešto posebno. Nije sport samo za dječake, već i za djevojčice. Ne trebaju da imaju predrasude već da treniraju fudbal“, kazala je Tanja Malesija.

Anastasija Bulić vjeruje da će i u jačoj konkurenciji ova generacija ostvariti dobre rezultate.

„Mnogo znači svim djevojkama i stručnom štabu ovaj prijem od predsjednika Dejana Savićevića. Izuzetno smo zahvalne selektoru koji nas je vodio sve vrijeme i sa nama postigao rezultate. Pokušaćemo da napredujemo i u elitnoj grupi i ostvarimo bolje rezultate nego što je to bio slučaj u Albaniji. Čekaju nas teži protivnici, ali to nas dodatno motivišemo da budemo bolje. Vjerujemo u sebe i rezultat neće izostati“, istakla je Anastasija.

Posebno je emotivna bila Anđela Boričić.

„Hvala selektoru i stručnom štabu. Zbog njih smo ostvarile sve pobjede. Ove trijumfe posvećujemo pokojnom treneru Pipu. Nadam se da ćemo u narednom periodu moći da mu posvetimo još dobrih rezultata“, poručila je Anđela i dodala:

„Ponosna sam na ekipu jer smo ostvarile nešto što generacije prije nas nisu uspjele. Ovo nam je prvo okupljanje i uspjele smo da osvojimo turnir. Ovo je uspjeh svih nas igračica i stručnog štaba.“

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama

Ovo morate vidjeti

Više u Fudbal