Pratite nas

Odbojka

Bivša reprezentativka postala psihološkinja naše kadetske selekcije

foto: CEV

Bivša crnogorska odbojkaška reprezentativka i internacionalka, Andrea Laković biće dio stručnog štaba selektora U16 ženske reprezentacije, Petra Kokovića i imaće ulogu psihologa, te raditi sa našim perspektivnim odbojkašicama na planu psihološke pripreme, ali će svojim igračkim iskustvom biti od velike pomoći i u odbojkaškom dijelu, saopšteno je iz OSCG.

Diplomirana psihološkinja, predavač na CEV sudijskom seminaru u Klužu koji je održan prošlog proljeća, kao dugogodišnja reprezentativka Crne Gore i članica Luke Bar, Galeba, te brojnih rumunskih i njemačkih klubova i student Univerziteta Florida International, svojim velikim igračkim iskustvom, ali i stručnošću u oblasti psihologije, biće od velikog značaja u napretku mladih odbojkašica.

Odbojkaški savez Crne Gore među prvim je nacionalnim savezima u državi koji je u rad sa mlađim selekcijama uključio profesionalnog psihologa sa ciljem poboljšanja uslova za razvoj njihovog potencijala.

„Na ovaj način OSCG želi da postepeno rad u svim uzrasnim selekcijama podigne na viši nivo i podrži stvaranje što boljih uslova u crnogorskoj odbojci“, ističu iz ove sportske organizacije.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama
 

Ovo morate vidjeti

Više u Odbojka