Pratite nas

Rukomet

Bojana najavila odlazak sa klupe: Ponosna sam na djevojke, previše posla za jednu ženu imala sam posljednjih godina

@ihf.official

Bojana Popović je nakon poraza od Slovenije najavila odlazak sa klupe „lavica“.

Legendarna rukometašica je rekla da bi se najvjerovatnije povukla sa mjesta selektorke i da se Crna Gora plasirala u Pariz, s tim da bi ostala na kormilu do kraja olimpijskog turnira.

„Ja sam bila na dvije strane tri-četiri godine. To je za jednu ženu previše. Sada ću dobro da razmislim šta dalje. Moj plan je bio i da smo prošli na Olimpijske igre da napustim. Želim više da se posvetim Budućnosti. Bilo je kritika, ali svima hvala“, rekla je Bojana.

Kada je utakmica sa Slovenijom u pitanju, istakla je da djevojke nisu bile mirne, što je neophodno u ovakvim susretima.

„Ostaje veliki žal. Ponosna sam na ove djevojke na saradnji u prethodnih nekoliko godina. Mislim da se nismo izborili sa težinom utakmice. Volja i želja je tu, ali nam je nedostajao mir“, objasnila je Bojana.

Crna Gora je danas poražena od selekcije koja je prikazala više.

„Imali smo vrhunsku ekipu protiv nas, koju predvodi Ana Gros. Dobro su se razigrale. Teško je igrati, nemamo šut spolja i onda svaka šansa mora da se stvara. Slovenija trenutno ima bolje bekove, koji mogu da pogađaju spolja“, objasnila je selektorka, koja vjeruje da je pred ovom generacijom lijepa budućnost:

„Ispred ovih djevojaka je velika perspektiva. Ponosna sam što sam bila sa njima u prethodne tri-četiri godine. Mislim da je reprezentacija mnogo radosti donosila i donosiće. Ova se generacija tek stvara. Nedostajale su nam povrijeđene igračice jer su naše rotacije uvijek male.“

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama

Ovo morate vidjeti

Više u Rukomet