Pratite nas

Rukomet

Bojana zadovoljna, slijedi uigravanje ekipe

foto: Stefan Ivanović

Bojana Popović zadovoljna je učinjenim u prvom dijelu priprema rukometašica Budućnosti Bemax.

„Plave“ su trenirale u Igalu, a uskoro ih čekaju i turniri.

„Zajedno smo dvije sedmice, a u Igalu je bio cilj da se kroz zajednički rad na terenu i druženjem van terena približimo jedni drugima. To je najbolji način da se uklopimo i lakše sačekamo turnire koji nas čekaju“, istakla je Popović, a prenosi Pobjeda.

Po posebnom režimu trenirale su Noemi Harfa i Kalidiatu Niakate, koje se oporavljaju od povreda.

„Radile su smanjenim režimom radom, jer nijesmo željeli da odemo preko granica da ih ne poremetimo. Sada dolaze malo jači treninzi i biće više duela, pa ćemo da vidimo kako i koliko će to da prate. Za sad je išlo sve dobro, uz nekoliko iskakanja, sitnih upala, istegnuća, pripreme su završene na pravi način.“

Slijedi ljepši dio priprema jer će naše djevojke igrati utakmice.

„Nakon sedmice u Podgorici čekaju nas ozbiljnije stvari u Ljubljani, zatim u Mecu i na kraju u Koprivnici. Igraćemo u Sloveniji sa Krimom i Bukureštom, u Francuskoj su domaćin, FTC, Krim i mi, a u Hrvatskoj nas čeka Podravka, i ponovo Krim. One koje su zdrave biće u pogonu, jer kada zajedno treniramo možemo da kalkulišemo i čuvamo neke igračice koje još nijesu spremne. Do tada ćemo, vjerujem i njih da podignemo. Svaki dan je novi dan i nešto novo donese, a nama je cilj da budu zdrave poslije radnog dana i sjutra da idemo dalje“, istakla je Bojana Popović.

Start Lige šampiona planiran je za 9. ili 10. septembar, kada će Budućnost dočekati Bitinghajm.

„Faliće nam ta dva vikenda do početka Lige šampiona. Ekipe sa kojima ćemo da igramo već će biti u pogonu kroz domaću ligu ili kroz superkupove. Možda nakon Koprivnice odigramo neki kontrolni meč sa muškom ekipom. Teško je sve organizovati jer unutar zemlje nemamo adekvatne protivnike“, kazala je Bojana Popović.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama

Ovo morate vidjeti

Više u Rukomet