fbpx
Pratite nas

Rukomet

Crnogorski rukomet izgubio je velikog stručnjaka i čovjeka

Ženski rukometni klub Budućnost Bemax oprostio se od Duška Milića, bivšeg trenera i jednog od tvoraca velike generacije „plavih“ dama, koje su kasnije osvojile Evrope.

Iskusni stručnjak preminuo je juče u 61. godini, na Cetinju.

„Crnogorski rukomet je izgubio velikog stručnjaka i čovjeka, a Ženski rukometni klub Budućnost Bemax ostao bez iskrenog prijatelja, koji je svoje ime ugradio u istoriju kluba.

Sa iskrenim žaljenjem u klubu je primljena vijest o iznenadnoj smrti trenera Duška Milića, koji je značajan dio svoje karijere proveo upravo u ŽRK Budućnost.

Kao trener rukometašica Budućnosti prvi je ukazao šansu tada tinejdžerkama Jovanki Radičević, Anđeli Dragutinović (sada Bulatović), Mariji Jovanović, Ani Radović, Vinki Vlahović… Novi mandat u našem klubu završio je 2006. godine, kada je morao da se povuče zbog srčanih problema.

Pamtićemo ga kao izuzetnog stručnjaka, osobu čiji profesionalizam i posvećenost rukometu mogu da posluže za primjer, a osmijeh i vedri duh putokaz kako čovjek treba da zrači i u nepredvidivim vremenima u kojima živimo“, saopšteno je iz podgoričkog kluba.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Reklama

Ovo morate vidjeti

Više u Rukomet