fbpx
Pratite nas

Ostali Sportovi

Đina jasna: Ovdje se ne zaustavljamo

Đina Jauković kaže da se bilo lijepo probuditi nakon pobjede.

Naša rukometašica zadovoljna je odgovorom koji je tim imao nakon dva poraza.

Duel sa Južnom Korejom dosta će značiti.

„Sigurno je lijepo probuditi se jutros nakon pobjede, znamo dobro koliko nam je značilo poslije dva vezana poraza. Ipak tu se ne zaustavjamo“, poručila je Đina i nastavila:

„Već sinoć smo pogledali meč Norveška – Hoandija, okrenuli smo se Holandiji i analizi. Oni su i sinoć odigrali dobar meč i u dobrom su ritmu. Mi nemamo iskustvo igranja sa njima, ali smo igrali protiv tih igračica, jer skoro sve igraju Ligu šampiona, tako da sigurno znamo kako treba igrati protiv njih, a ono što je najbitnije je odbrana i vraćanje, jer je tranzicija njihovo najjače oružje. Imaju i bekove šutere, sarađuju sa pivotima odlično, moramo sve to da zatvorimo“.

Naša selekcija nije još zvanično u četvrtfinalu.

Potreban je bod protiv Holandije, a tu su i brojne kalkulacije da idemo dalje i u slučaju poraza. Ako Japan izgubi od Norveške sve će biti jasno.

„Iskreno ne razmišljamo o četvrtfinalu, već mislimo samo o Holandiji. Kalkulacije nas ne zanimaju ni u našoj, ali ni u drugoj grupi sa kojom se ukrštamo. Stvarno želimo da ozbiljno pristupimo meču sa Holandijom, da nam to bude i priprema za četvrtfinale.“

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Reklama

Ovo morate vidjeti

Više u Ostali Sportovi