Pratite nas

Košarka

Jelena Dubljević kandidatkinja za predsjednicu KSCG

foto: KSCG

Jelena Dubljević će vidi protivkandidatkinja Nikoli Peković i Igoru Lukšiću na izborima za predsjednicu Košarkaškog saveza Crne Gore.

Bivša kapitenka reprezentacije potvrdila je da će u novoj ulozi pokušati za pomogne košarci u našoj zemlji.

“Istina je da sam predložena od nekoliko muških i ženskih klubova. Drago mi je što smatraju da mogu da pomognem našoj košarci. Uvijek je to bila moja najveća želja. Da ostavim trag i da budem na usluzi crnogorskoj košarci. Mislim da je ovo prilika da nakon igračke karijere i u novoj ulozi pomognem košarci u našoj zemlji”, rekla je Jelena za CdM.

Godinama je igrala za najbolje klubove Evrope, ima i šampionski prsten WNBA. Njen ugled u svijetu košarke je veliki.

“Kontakte i poznanstva koje sam ostvarila tokom karijere, sada želim da iskoristim za dobrobit crnogorske košarke. Priznajem da je ovo za mene nešto potpuno novo u odnosu na život koji sam ranije vodila, ali ambicije su mi isključivo sportske i vjerujem da ću uz pomoć nekih ljudi uspješno raditi ovaj posao, ukoliko budem izabrana”.

Situacija u Košarkaškom savezu tema je već mjesecima unazad u našim krugovima.

“Mene zanimaju isključivo sportski razlozi. Zbog toga sam prihvatila kandidaturu i vodiću se isključivo tim ambicijama. Želim da poboljšam uslove za razvoj naše košarke, uslove reprezentativnim selekcijama, kao i da se u evropskim okvirima crnogorska košarka kotira na način na koji to zaslužuje”, dodala je Jelena Dubljević.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama

Ovo morate vidjeti

Više u Košarka