fbpx
Pratite nas

Rukomet

Katarina je dugo čekala povratak: Lijep je osjećaj, nije bilo straha

foto: Stefan Ivanović

Poslije pauze od 10 mjeseci zbog teške povrede, Katarina Džaferović vratila se u finišu sezone na teren.

Osvojila je duplu krunu u dresu Budućnosti Bemax i priznala da je dugo čekala na ovaj momenat.

„Lijep je osjećaj vratiti se rukometu poslije duže pauze. Nijesam imala strah, više sam bila oprezna, a najvažnije je da sam vidjela da mogu. Bila sam istrajna u oporavku, namjestila glavu, a dobrim radom čak i ranije od predviđenog roka vratila se na teren“, kazala je Katarina, a prenosi Pobjeda.

Sezonu koja je upravo završena, može da opiše jednom riječju.

„Prije svega, sezona je bila čudna. Podmlađena ekipa nije uvijek mogla da parira najjačim evropskim klubovima, ali je iz meča u meč pokazivala napredak. Kada sumiramo utiske, jasno je da smo napredovali. Ponosna sam na djevojke jer su izvukle maksimum.“

Već od četvrtka biće na pripremama juniorske reprezentacije za Svjetsko prvenstvo, koje će se od 22. juna igrati u Sloveniji.

„Promijenio se stručni štab, nadam se da će biti osvježenje za kompletnu ekipu. U Sloveniju idemo rasterećeno, ali, naravno, imam i očekivanja. Jer nema svrhe putovati bez ambicija. Na nama je da odradimo pripreme najbolje što možemo. Lično očekujem da nešto osvojimo, a motiv je uvijek poseban kada je u pitanju reprezentacija“, zaključila je Džaferović.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Reklama

Ovo morate vidjeti

Više u Rukomet