fbpx
Pratite nas

Atletika

Kristina ponosna na Mariju: Pojedi kolač, zaspi u 5, jer za tebe je mali ovaj svijet!

Uspjeh karijere Marije Vuković, plasman u finale Olimpijskih igara, emotivno je doživjela njena velika prijateljica, takođe naša atletičarka Kristina Rakočević.

Nekadašnja juniorska šampionka svijeta u bacanju diska na Fejsbuku je iz srca napisala nekoliko rečenica o Mariji, poslije kojih je teško ostati ravnodušan.

„Eh moja mršavice,

Koliko samo u tebi snage ima.

Ne pričam o ovom rutinskom nastupu u Tokiju, već o tome koliko si samo ružnih pogleda i komentara progutala, koliko si samo lažnih radovanja doživjela, rukovanja, mahanja i lažnih obećanja..

Otpisivali su tebe milion puta, a gle čuda, stojiš nekako uspravno i srećno pored tog olimpijskog znaka. I to sa stisnutim pesnicama dignutim u vazduh, zamisli.

Danas svima valjaš, ne brini, to sam provjerila za tebe. Danas si ‘naša Marija, naša munja, naš ponos, naše bravo, naš adut, naš biser’ , kažu vjerovali su oni i znali da ćeš ti to odraditi kako treba, kažu da su srećni zbog tebe, kažu, kažu, kažu i obećavaju ti šarenu lažu.

Neki ti stvarno skidoše kapu, onako od srca, samo mi bi čudno jer ih izbrojah na prste desne ruke, pa sve opet brojim, ali i dalje mi čudno. Je li i tebi čudno?

I slušaj, pojedi kolač, zaspi u 5, jer za tebe je mali ovaj svijet!

Srećno ti bilo i ne čudi se, za dobrim konjem vazda se prašina dizala“, u jednom dahu napisala je Kristina.

Marija će u subotu u finalu pokušati da se još više približi zvijezdama, mada je plasmanom u borbu za odličja već napravila fenomenalan rezultat i krunisala sjajnu karijeru.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Reklama

Ovo morate vidjeti

Više u Atletika