fbpx
Pratite nas

Borilački sportovi

Mediteranske igre – novo iskustvo za mladu Jelenu: Uvijek imam visoke ambicije

Mediteranske igre u Oranu biće veliko iskustvo za mladu Jelenu Peruničić.

Iza nje su velika takmičenja u mlađim kategorijama, kao i nastup na seniorskom Evropskom prvenstvu u Mančesteru, ali ovo je njen debi u crnogorskom olimpijskom timu, a samim tim i poseban događaj.

„Lijepo takmičenje, zanimljivo je biti dio našeg tima, sa takmičarima iz ostalih sportova. Novo iskustvo za mene“, kaže Jelena Peruničić.

U mediteranskim zemljama tekvondo je razvijen, a konkurencija jaka. Jelenu čeka težak posao u Oranu.

„Imam ambicije, uvijek idem sa ciljem da osvojim medalju i da dam sve od sebe. Tako je i ovdje, tako će biti i ubuduće“.

Tekvondo je olimpijski sport, ali kod nas je, ipak, u sjenci ostalih borilačkih sportova. Za Jelenu je, međutim, to bio prvi izbor…

„Više od 10 godina se bavim ovim sportom. Počela sam uz brata Vasilija, koji je krenuo ranije od mene i tako je počela moja priča“, kaže Jelena.

Njena seniorska karijera je praktično tek počela, ima tek 20 godina, nakon Orana joj slijedi šampionat Evrope za mlade, tako da vrijeme radi za nju.

„Moji ciljevi su da osvajam medalje na velikim takmičenjima, a krajnji cilj je da izborim nastup na Olimpijskim igrama. To je san svakog sportiste, pa i moj“, kaže Jelena.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Reklama

Ovo morate vidjeti

Više u Borilački sportovi