fbpx
Pratite nas

Miks

Najbolja srpska skijašica tvrdi da nema podršku saveza i da sama finansira pripreme

Najbolja srpska skijašica Nevena Ignjatović poručuje da nema pravu podršku saveza.

Ignjatović će uskoro u Pekingu četvrti put učestvovati na Zimskim olimpijskim igrama.

U toku su pripreme, a tvrdi da sve finansira sama.

„Ja se takmičim u skijanju, ne skijam u Beogradu, već evo trenutno u Zinalu, koji je udaljen 1.259 kilometara. Jedna sam od rijetkih djevojaka koja to radi, a da potiče iz velike Srbije.

Uvijek sam bila profesionalna, zahvalna i fokusirana isključivo na skijanje. Vjerovala sam u uspjeh. A vjerovala sam i da ljudi cijene moj trud, rad i želju da podignem zimski sport na visoku ljestvicu. I uspjela sam u tome, uspjela sam u moru nacija kojima ne možemo, da izvinite, ni da ‘prismrdimo’ u skijanju. Velikim radom i vjerom.

Međutim, ovom prilikom ću preći preko sebe i kazaću. U situaciji sam da nakon 25 godina treninga, tri učešća na Olimpijskim igrama, rezultata u top 7 najboljih na svijetu, ispaštam po ko zna koji put zbog Skijaškog saveza i kao takva ne dobijem ono što mi na osnovu mojih rezultata pripada. Sve to u u olimpijskoj godini, koja mi je naravno najbitnija. Na kraju još imam utisak da sam ja nešto kriva. Nakon ovoga što čitate, nastaviću da radim, ćutim i vjerujem. I naravno, pobjeđujem. A vi znajte da nije sve kao što vidite ili pak čujete“, poručila je Ignjatović.

Ona je u karijeri u Svjetskom kupu najbolji rezultat ostvarila šestim mjesto u alpskoj kombinaciji.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama

Ovo morate vidjeti

Više u Miks