Pratite nas

Tenis

Nije osvojila ništa dvije godine, 107. je na svijetu, ali na sve načine zarađuje novac: Lekcija kod Eme za 2.000 dolara

Ema Radukanu, djevojka koja je šokirala tenisku scenu 2021. godine, osvajanjem US opena, a koja od tada nije osvojila nijedan trofej, pokušava da ubije vrijeme u pauzi izazvane operacijom zgloba, tako što naplaćuje virtuelne časove tenisa po cijeni od 2.000 dolara.

U partnerstvu sa američkom onlajn platformom Airways, koju je najavila u januaru, Radukanu ima video kanal na kome su ljudi mogli da zavire u njen život van sporta, a cijena gledanja video zapisa bila je pet dolara.

Ema je tada ponudila i da “trenira” svoje fanove, po cijeni od 2.000 dolara.

Na sajtu se nalaze svi detalji o tome kako da dobijete teniske lekcije mlade Britanke. Možete da dijelite sopstveni teniski video i u roku od 15 dana dobićete potpuni pisani i video opis kako možete da poboljšate svoju igru. Lekcije su prilagođene prednostima i slabostima igrača.

Ema Radukanu će van terena biti najmanje do septembra. Proteklih 12 mjeseci bili su turbulentni – promijenila je čak pet trenera, a imala je brojne povrede.

Osvajanje US Opena prije skoro dvije godine pretvorilo ju je u globalnu superzvijezdu. Ipak, nije ostala u vrhu tenisa. Vremenom su protivnice shvatile njenu igru i postala je pomalo predvidljiva.

Ema je sada na 107. mjestu na svijetu.

Nije osvojila ništa od US Opena, ali je zato finansijski procvjetala, sa više od 20 miliona dolara prikupljenih godišnje od reklamnih ugovora.

Ema je potpisala sedmocifrene sponzorske ugovore sa Diorom, Tifanijem, Evijanom, Britiš ervejzom, Vodafonom UK i Poršeom, kao i ugovore sa tehničkim sponzorima, Najkom i Vilsonom.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama

Ovo morate vidjeti

Više u Tenis