Pratite nas

Rukomet

Nina Bulatović igra u životnoj formi – sezona karijere, pa povratak u Budućnost

Foto EHF

Iza Nine Bulatović je sjajna sezona u dresu rumunske Glorije.

Sa ekipom iz Bistrice osvojila je treće mjesto u domaćem šampionatu, dok je stigla i do finala Evropske lige u kojem je poražena od Storhamara.

„Ne mogu se žaliti na klub, ligu i rezultate jer su istorijski bili za Gloriju. Zadovoljna sam napustila ekipu u kojoj sam stekla veliko iskustvo. U jednoj od najjačih liga sve je bilo na maksimumu i svaka utakmica je bila teška. Ne znam da li smo, možda, za dva protivnika mogli da kažemo da ćemo odraditi posao“, rekla je Nina, a prenosi Pobjeda.

Imala je njena sada već bivša ekipa sjajnu podršku navijača.

„Prvo, veliki je pritisak, a navijači su me posebno oduševili. Gdje god da smo igrali po Evropi, bili su nam vjetar u leđa.“

Iza Nine je teška sezona zbog klupskih obaveza u tri takmičenja.

„Razlika je ogromna, baš sam sa koleginicama komentarisala da sam samo u ovoj sezoni odigrala utakmica koliko u Budućnosti nijesam za četiri-pet godina. Ritam je prenaporan, a intenzitet jak. Kada se vežu putovanja, van kuće smo bili po 20 dana. Sve u svemu, broj utakmica u Rumuniji se ne može uporediti sa našim brojem utakmica.“

Nina se nakon sjajne godine u Rumuniji, vratila u Budućnost.

„Prema Budućnosti imam ubjedljivo najjače emocije. Mislim da svaka od nas ne može da uporedi emociju prema Budućnosti sa nekim drugim klubom. Od ove sezone smo jači. Stigla su pojačanja, a samim tim biće potrebno vrijeme da se uigramo. Treba da se držimo zajedno i idemo ka istom cilju, gradimo dobre stvari, u zdravom kolektivu, a rezultati će doći“, istakla je crnogorska reprezentativka.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama
 

Ovo morate vidjeti

Više u Rukomet