fbpx
Pratite nas

Odbojka

Odbojkašice iz Podgorice na kampu na Kopaoniku

foto: PG Biro

Među 90 talentovanih sportista iz Podgorice, koji će boraviti na Ljetnjem kampu na Kopaoniku, nalaze se i mlade odbojkašice.

Na srpsku planinu putuju igračice Budućnosti Voleja i Morače i to: Luna Babović, Anja Janičić, Una Milonjić, Irina Lađić, Elena Jovanović, Šejla Šabotić, Elma Miradbašić (Morača) i Sara Belojević, Sara Kavarić, Kristina Vukčević, Lara Tošić, Lana Ćetković, Nađa Peković, Anđela Vukčević (Budućnost Volej).

Njih će predvoditi treneri Marko Radusinović (Morača) i Nela Bicić (Budućnost Volej).

“Ovo je još jedan pokazatelj brige Glavnog grada o najmlađim sportistima. Stvaramo im uslove da se bave sportom, da se druže i stiču nova iskustva. Sigurni smo da će se za mnoge od njih u perspektivi čuti i da će se na lijep način sjećati ovog kampa”, saopštili su iz Sekretarijata za kulturu i sport.

Za sve učesnike Sekretarijat je obezbijedio smještaj na bazi punog pansiona, stručna lica i terene neophodne za sprovođenje trenažnog procesa.

”Sekretarijat za kulturu i sport odredio je kriterijume za izbor perspektivnih sportista u odabranim sportskim disciplinama, kao i stručnog kadra koji sprovodi trenažni proces, što je realizovano u saradnji sa nacionalnim savezima i klubovima sa teritorije Glavnog grada, sa ciljem da se na jednom mjestu okupi što veći broj talentovanih sportista i da im se uz kvalitetan rad u sjajnim uslovima na Kopaoniku ojača podloga za dalje napredovanje”, zaključili su organizatori.

Podgorička ekspedicija se okuplja sjutra ujutru u 7:30 ispred Hotela Podgorica, gdje će biti polazna tačka nezaboravnog iskustva za perspektivne sportiste i sportiskinje našeg Glavnog grada.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Reklama

Ovo morate vidjeti

Više u Odbojka