fbpx
Pratite nas

Miks

Odlični rezultati naših srednjoškolki u Ohridu

Odlični rezultati djevojčica koje su predstavljale Crnu Goru na otvorenom Balkanskom školskom prvenstvu u Ohridu.

Učenica Srednje mješovite škole „Vuksan Đukić“ iz Mojkovca Vesna Kljajević osvojila je zlatnu medalju u bacanju kugle i potvrdila odličnu formu nakon uspjeha na šampionatu države, kao i Balkanskom juniorskom prvenstvu u Baru.

„Tri dana nakon što sam osvojila bronzu na Balkanskom prvenstvu za mlađe juniore u Baru, pobijedila sam na Balkanskom školskom prvenstvu u Ohridu. Jako sam ponosna na svoj uspjeh i na činjenicu da smo fudbalska ekipa i ja donijeli našoj maloj školi ovako vrijedna priznanja“, rekla je Vesna Klajević.

U istoj disciplini bronzano odličje pripalo je Anabeli Mujovi iz Srednje stručne škole Bar.

Bronzom se okitila i Maša Bubanja iz Gimnazije „Panto Mališić“ u skoku udalj.

Ženska futsal ekipa Srednje stručne škole „Sergije Stanić“ osvojila je četvrto mjesto, a trener ove ekipe Oleg Ulićević bio je zadovoljan igrama svojih učenica.

„Jedno lijepo druženje u Ohridu, djeca su bila dosta dobra, takmičenje lijepo organizovano, tako da je misija uspjela – širenje granica među djecom, ljubavi, razumijevanja, druženja… Naša ekipa nije bila u najjačem sastavu, tako da smo ovako oslabljeni postigli lijep uspjeh. Mi kao mala zemlja i mala populacija smo zadovoljni što smo imali priliku da učestvujemo na ovakvom takmičenju“, rekao je profesor Ulićević.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Reklama

Ovo morate vidjeti

Više u Miks