Pratite nas

Odbojka

Šampionske ambicije u Baru, tri velika pojačanja „uplovila“ u barsku Luku

Dijana Vuković, Foto ŽOK Luka Bar

U redove Luke Bar stigla su tri velika pojačanja – to su primač servisa Teodora Čavić, korektorka Dijana Vuković i tehničarka Tijana Tvrdišić, saopšteno je iz barskog odbojkaškog kluba.

Teodora Čavić godinama je bila kapitenka i jedna od najboljih igračica gradskog rivala Galeb Liko Soho Group-a.

“Velika promjena u mojoj karijeri, Luka Bar je tim sa velikom tradicijom, radujem se novim počecima. Nadam se da ćemo, uz igračice i dobar sastav i kolektiv ispuniti očekivanja kluba i da rezultati neće izmaći naravno uz rad, trud i dobru atmosferu” kazala je Čavić.

Teodora Čavić

Dijana Vuković je ponikla u ŽOK Luka Bar, a nakon toga je igrala i sticala iskustvo u Rumuniji, dok je prethodne sezone bila ključna igračica u Herceg Novom.

Igra na poziciji korektorke i bila je prva poenterka šampiona i osvajača Kupa. Dijana je standardna reprezentativka i jedna od glavnih uzdanica selektora Krunića u predstojećim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

“Mnogo mi je drago što sam se vratila u svoj stari klub, gdje sam napravila svoje prve korake. Luka Bar je klub sa velikom tradicijom, tako da je lijep osjećaj vraitit se u takav klub. Mislim da nas očekuje jedna teška, izazovna i duga sezona, tako da se nadam da će biti složna ekipa i od početka ući fokusirani na to i odraditi jedan korak više nego što je uradila Luka Bar prošle sezone, kazala je Vuković.

Tijana Tvrdišić se takođe vraća u Luku Bar, nakon što je, kao i Dijana, igrala u Rumuniji i posljednje dvije sezone u Herceg Novom.

Tijana je startni tehničar reprezentacije.

Tijana Tvrdišić

“Jako sam srećna i radujem se sljedećoj sezoni, nadam se da ćemo ispuniti sve ciljeve koje smo zacrtali, i da će prije svega ekipa biti složna i da će biti lijepa atmosfera i samim tim uspješna sezona” kazala je Tijana Tvrdišić.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama
 

Ovo morate vidjeti

Više u Odbojka