Pratite nas

Fudbal

Slađi i Misi je puno srce: Nekada su bile “usamljene”, a sada ih okružuje 300 djevojčica

Foto FSCG/Iva Mandić

U Baru je održan završni festival projekta UEFA Playmakers, a specijalne gošće bile su Slađana Bulatović i Armisa Kuč, dvije naše najbolje fudbalerke i dugogodišnje saigračice u nacionalnom timu.

Kada su njih dvije počinjale svoj put, bile su praktično usamljene, sada im je, kažu, puno srce što vide koliko se sve promijenilo, baš kao što se promijenila i uloga naše nacionalne selekcije na evropskoj sceni. Slađa, Misa i drugarice postale su pobjednice…

 “Zaista je lijep osjećaj bilo vidjeti ove scene, toliko djevojčica i toliko radosti. Prijatno sam iznenađena, ali i uvjerena da naš ženski fudbal ima budućnost”, kazala je Slađana Bulatović.

“Srećna sam i ispunjena. Kada sam ja bila na početku, ništa slično nije moglo da se zamisli. Drago mi što 20-ak godina kasnije mogu da vidim toliko djevojčica kako igraju fudbal”, rekla je Armisa Kuč.

Slađa i Misa su saglasne da bi trend rasta popularnosti trebalo da se nastavi.

“Jasno je da djevojčice iz naše zemlje sve više uživaju u fudbalu i biraju fudbal kao sport kojim žele da se bave. Na svima nama je da im damo punu podršku, da ih ohrabrimo i da im omogućimo da napreduju. A da smo talentovane za fudbal, to je sigurno”, poručile su, nakon što su se uz osmjehe i oduševljenje fotografisale i razgovarale sa djevojčicama, među kojima se, nadamo se, nalaze i njihove nasljednice.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama
 

Ovo morate vidjeti

Više u Fudbal