fbpx
Pratite nas

Miks

„Sram vas bilo, kupiću vašeg konja, samo recite cijenu“

foto: Screenshot Youtube

Mnogo bure je tokom Olimpijskih igara podigla Kim Rajzner, trener njemačke selekcije u moderlnom pentatlonu, koja je zbog udaranja konja diskvalifikovana.

Prethodno je bodrila jahačicu Aniku Šleu da pokuša da navede konja da skoči, a kada ona u tome nije uspjela, Rajznerova je pesnicom udarila konja i uslijedilo je isključenje iz takmičenja.

Tim povodom oglasila se poznata američka glumica Kejli Kuoko, koja se proslavila u čuvenoj seriji „Štreberi“, a inače je veliki zaljubljenik u konjički sport, dok se njen suprug bavi treniranjem konja.

„Osjećam da mi je dužnost da prokomentarišem ovu sramotnu stvar koja se dogodila. Ono nije bilo olimpijsko takmičenje, ono je bilo odvratno, bez stila i na veliki broj načina predstavilo je naš sport kao nasilan. Tim bi morao da se stidi. Vi i vaš tim niste učinili svoju zemlju ponosnom. Učinili ste da svi izgledamo loše. Stidite se, neka je bog u pomoći svakoj životinji sa kojom ste u kontaktu. Vaše ponašanje je na svim nivoima bilo odvratno. To nije naš sport, ovo ga ne predstavlja. Ova jahačica i njen trener su potpuna sramota. Spremna sam da kupim vašeg konja i pokažem mu kako izgleda slobodan život. Samo recite cijenu“, poručila je Kuoko.

Kim Rajzner suspendovala je do daljeg sa takmičenja u organizaciji modernog pentatlona.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Reklama

Ovo morate vidjeti

Više u Miks