Pratite nas

Rukomet

Tanja obećava veliku borbu na SP: Novi izazov, tražićemo šansu i vjerovati do kraja

FOTO EHF/kolektiffimages

Tatjana Brnović poznata je kao djevojka koja uvijek ostavlja srce na terenu, ne štedeći ni sebe ni rivala. Vjeruje da će „lavice“ i na predstojećem Svjetskom šampionatu biti na nivou.

„Novi izazov, podmlađena ekipa, nova lica su tu. Trudićemo se da opravdamo ono što nas krasi, a to je prije svega pristup nacionalnom dresu. Daćemo maksimum i boriti se od prve do posljednje sekunde do kraja“, rekla je Tanja Brnović.

Kamerun i Paragvaj nepoznanice su u grupnoj fazi, dok će najteža utakmica biti protiv Mađarske. Potcjenjivanja neće biti.

„Na papiru su Kamerun i Paragvaj lakši rivali, ali su to atipični protivnici jer ne igramo često sa njima i zbog toga je važno da budemo oprezne. Dobrom pripremom ćemo obazrive ući u meč, kako bi na terenu pokazale kvalitet“, ističe rukometašica Krima.

Naša pivotkinja nije željela da priča o ambicijama.

„Rano je jer smo u podmlađenom sastavu, zbog toga nam je teže. Idemo od utakmice do utakmice i daćemo maksimum. Ne bi nam postavljala limite niti zadavala obavezu. Spremaćemo se, tražićemo našu šansu i vjerovati do kraja“, istakla je Tanja Brnovič.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama
 

Ovo morate vidjeti

Više u Rukomet