Pratite nas

Rukomet

VIDEO Skoro da je ne možete prepoznati: Kako je sjajna rukometašica promijenila navike i izgled

Dragana Cvijić

Prije sedam-osam meseci Dragana Cvijić, srpska rukometašica, nekadašnja članica Budućnosti, s sada igračica FTC-a, počela je promjenu životnih navika.

I potpuno se „promijenila“, izgubila mnogo kilograma, svjesno.

Cvijić (33) je rekla da je promjena u početku bila spora, ali da nije željela da vrši pritisak na sebe.
„To je bilo prvi put u mom životu da sam uradila ovako nešto i nije bilo pritiska kluba. To je bila potpuno individualna odluka, jer osjećam da je ova ekipa predodređena za velike stvari i želim da učestvujem u ovome sa maksimalnim naporom, osjetila sam da mogu da budem bolja“, rekla je Cvijić, osvrnuvši se na to da elitni sportista mora da jede mnogo i raznovrsnu hranu.

Njena promjena se ogledala u tome što je promijenila vrijeme obroka.

„Ranije nisam obraćala dovoljno pažnje na kvalitetan doručak, sada je drugačije, a obroke držim u određenom vremenskom roku. Počela sam da se osjećam bolje u svakom pogledu. A najvažnije je što sam počela da vjerujem u to i postala sam motivisana da nastavim sa još većim naporom. Shvatio sam da ako ovo ne uradim, neću moći da se ponašam onako kako očekujem od sebe“, naglasila je popularna Cvija, koja je rekla da se lakše kreće i više trči, ali i da se bolje osjeća i van terena.

Cvijić dosta vremena provodi u teretani kako bi poboljšala snagu, a nakon što je izgubila višak kilograma manje je umorna i brže se oporavlja.

„Skinula sam težak teret sa ramena“, rekla je Cvijić, koji se obavezala da promijeni stil života jer: „ova ekipa, ovaj klub, ova publika zaslužuju energičnu Draganu Cvijić, spremnu da se bori u svakom trenutku, a ja zaslužujem da konačno budem u formi i da budem u stanju da igram rukomet kao što je trebalo da igram posljednjih godina“.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama

Ovo morate vidjeti

Više u Rukomet