Pratite nas

Košarka

Zorana i Jelena jednoglasne: Ispunile smo cilj

foto: FIBA

Crnogorske košarkašice opravdale su ulogu favorita na startu kvalifikacija za Eurobasket, a Zorana Radonjić je sa 13 poena bila najefikasnija u našem timu.

Košarkašica Budućnosti Bemaxa istakla je da očekuje da Crna Gora nastavi sa dobrim igrama do kraja ciklusa za prvenstvo Evrope.

“Opravdali smo ulogu favorita. Nije bilo mnogo vremena, jer smo imali malo zajedničkih treninga, ali smo odradile ono što je bio cilj, a to je dvije pobjede na startu kvalifikacija. Sada je naravno mnogo lakše. Pokazale smo da zaslužujemo da budemo na prvenstvu Evrope i očekujem da ćemo i u nastavku kvalifikacija biti maksimalne i ciklus završiti na najbolji način“, rekla je Radonjić.

foto: FIBA

Jelena Vučetić je igrala pred svojim sugrađanima.

“Drago mi je da sam imala priliku da igram za reprezentaciju u svom gradu. Lijepo je vidjeti ovakav ambijent u Herceg Novom i sve ove ljude koji su došli da nas podrže. Presrećne smo, ostvarili smo još jednu pobjedu i za nas je sada idealna situacija. Imamo dvije pobjede, slijedi duga pauza, a onda u novembru naredne godine isti cilj, da ostvarimo dvije pobjede i da se kvalifikujemo na Evropsko prvenstvo“, istakla je Vučetić.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama

Ovo morate vidjeti

Više u Košarka