Pratite nas

Odbojka

Tanja Bokan žali što nije povela reprezentaciju na EP, ali i što roditelji na kraju nijesu bili tu

Tatjana Bokan je poslije 17 godina završila reprezentativnu karijeru u kojoj nije uspjela da ispuni san i nastupi na velikom takmičenju.

Nakon svega kaže za Pobjedu, da još nije sumirala utiske, nije lako poslije svih godina.

„Još uvijek nijesam svjesna svega. Pomiješana su osjećanja. Ima tu suza, pa smijeha, tako se trenutno osjećam, raspoloženje mi oscilira. Bude smijeha kada se sjetim nekih lijepih stvari, pa onda budem tužna i rasplačem se. Kada si 17 godina radio nešto u kontinuitetu, kao što je igranje za reprezentaciju, ne možeš preko noći da zatvoriš tu knjigu. Biće puno stvari koje će mi nedostajati, to svakako nijesu porazi, povrede i slabija forma, ali to su neke stvari koje su sastavni dio sporta i koje nas jačaju“, kaže Tatjana Bokan.

Odbojkašica koja je obilježila čitavu jednu eru tog sporta u Crnoj Gori, ne krije da joj je krivo što se nijesmo domogli nikada Evropskog šampionata.

„Iskreno, jeste mi žao, jer sam toliko godina posvetila reprezentaciji i generalno odbojci a nijesam se našla na reprezentativnom velikom takmičenju, dok sam sa klubom igrala i Ligu šampiona i sve. Ali šta je, tu je. Možda je to i signal da vidimo na kojem je nivou crnogorska odbojka i da, možda, tu treba neko da se uključi, da počne ozbiljnije da radi.“

Još jednu žal nosi Tanja. Roditelji nijesu bili tu na kraju karijere.

„Nažalost, moji roditelji nijesu bili tu da isprate te moje posljednje reprezentativne utakmice, pa i na klupskom nivou. Moja najveća podrška nije tu i to je negdje to što me mori“ dodala je naša najbolja odbojkašica u razgovoru za Pobjedu.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama

Ovo morate vidjeti

Više u Odbojka