Pratite nas

Rukomet

Bojana zadovoljna: Sve igračice pokazale da je budućnost pred njima

foto: Dejan Starčević

Za Budućnost Bemax je bilo važno da pruži dobro izdanje i osvoji dva boda koja garantuju petu poziciju u grupi, kazala je trener Budućnosti Bemax Bojana Popović nakon pobjede (25:18) protiv Lokomotive iz Zagreba u 12. kolu EHF Lige šampiona.

Popović je istakla da su sve igračice dobile priliku i potvrdile da je budućnost pred njima.

„Velika borba tokom svih 60 minuta, to smo i očekivale, zato i broj postignutih golova nije bio na visokom nivou. Oba tima su više bila fokusirana na odbranu. Bilo je važno da pružimo dobro izdanje i napravimo lijepu uvertiru za ono što nas očekuje u nastavku sezone. Sa ova dva boda smo osigurale petu poziciju u grupi, a rezultat nam je dao mogućnost da priliku dobiju sve igračice koje su pokazale da je budućnost pred njima,“ kazala je Popović.

Visoka razlika dala je mogućnost Popović da pruži priliku svim igračicama, a sjajno je iskoristila 18-godišnja golmanka Andrea Škerović, koja je upisala šest odbrana, uključujući i sedmerac.

„Velika borba i zaslužena pobjeda. Naša želja je bila da osvojimo dva boda i u tome smo i uspjele. Dobro smo se spremile za Lokomotivu, nije bilo lako, a veoma je važno i to što su sve igračice dobile priliku,“ kazala je Škerović.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama
 

Ovo morate vidjeti

Više u Rukomet