Pratite nas

Rukomet

Posebna emocija i nova energija: Budućnost čeka Brest i želi da se vrati duh „Morače“

FOTO Dejan Starčević/ŽRK Budućnost

Rukometašice Budućnosti sjutra (nedjelja, 14 časova) igraju drugi meč u Ligi šampiona – nakon poraza u Bukureštu od Rapida čeka ih duel na domaćem terenu protiv Bresta.

Biće to poseban meč – označiće i povratak na mjesto najvećih uspjeha, u dvoranu Morača.

“Sa nestrpljenjem očekujemo ovaj meč, poslije toliko godina se vraćamo u Moraču za koju nas vežu posebna energija i emocije. Brest je odlična ekipa, sa vrhunskim igračicama, ali smatram da svako može da se zaustavi. Nećemo im dozvoliti da igraju njihovu igru. I u napadu i u odbrani moramo biti na nivou. Posebno u napadu moramo da odigramo pametno, strpljivo i sa što manje tehničkih grešaka”, rekla je Ivona Pavićević.

Brest je jedan od kandidata za najviši plasman, predvodi ga sjajna Ruskinja Ana Vjahireva.

“Vjahireva je jedna od najboljih i od nje sve zavisi i sve kreće. Imaju odlična krila, ali imamo i mi. Fokusiraćemo se na sebe, da oni razmišljaju o nama, a ne mi o njima”.

Kapitenka se nada i punim tribinama i podršci u meču sa sjutrašnjim rivalom.

“Vjerujem da su ljudi vidjeli našu energiju, zalaganje, davanje i da će doći da nas podrže u većem broju. Pogotovo što se vraćamo u Moraču, njihova podrška bila bi nam dodatni vjetar u leđa”, zaključila je Pavićević.

Golmanka Armel Atingre očekuje veliku borbu.

“Moramo biti pametnije i smirenije nego protiv Rapida. Biće ovo teška sezona za nas, ali moramo da imamo atmosferu za borbu i da na svakom treningu sve jače i više radimo”, kazala je Atingre.

Duel Budućnost – Brest je sjutra od 14 sati uz prenos na TVCG2. 

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama
 

Ovo morate vidjeti

Više u Rukomet